Home > Dell Support > Dell Usb Driver

Dell Usb Driver

Contents

Als de installatie is voltooid, ziet u het DSD-pictogram in de Windows-taakbalk. Tik of klik op Naar updates zoeken (mogelijk ziet u al een melding "Er zijn updates beschikbaar"). Hierdoor worden de USB 3.0-poorten geconfigureerd om te functioneren als USB 2.0-poorten met behulp van de oorspronkelijke Windows-EHCI driver. Volg de instructies om de installatie te voltooien.

We employ a team of techs from around the world who add hundreds of new drivers to our archive every day. DELL.COM > Community > Support Forums > Laptop > General Hardware > Dell E6530 Universal Serial Bus Controller Drivers Join Sign in Dell E6530 Universal Serial Bus Controller Drivers Laptop Laptop Tijdens de update wordt uw computer opnieuw opgestart en ziet u korte tijd een zwart scherm. Elke bepaling van deze overeenkomst is scheidbaar.

Dell Support Driver Download

Deze garantie is alleen op u van toepassing en is niet overdraagbaar. Dit kan uw computer beschadigen. Klik op Automatisch naar bijgewerkte stuurprogramma's zoeken en volg de instructies. Voor zover toegestaan door de lokale wetgeving is op deze Overeenkomst de wetgeving van de staat Texas van toepassing, zonder inachtneming van richtlijnen ten aanzien van strijdige wetgeving.

Closed captions available in many languages. Volg de overige instructies om de update uit te voeren.Installatie op een harde schijf (via WinZip) met het bestand Setup.exeDownloaden1. Doorgaan | Annuleren Er is geen resultaat voor die servicetag of dat product-ID. Dell Support Chat Contractant/fabrikant is Dell Products, L.P., One Dell Way, Round Rock, Texas 78682.

Optimaliseer uw systeem met drivers en updates. Voor de beste ervaring raden we aan Internet Explorer of Chrome te gebruiken. My USB ports all seem to be working but I am wondering if this is related to USB 3.0 - I don't have any 3.0 devices to test to see if http://www.dell.com/support/home/us/en/04/Drivers/DriversDetails?driverId=FJ3FJ Please help.

Dit kan uw computer beschadigen. Dell Drivers For Windows 7 32 Bit Een werkende USB-poort identificeren Zoek in de lijst met besturingssystemen hieronder welke versie op uw computer is geïnstalleerd en volg de instructies om te controleren of de USB-poorten of -hubs goed Als u deze browserversie gebruikt, kunnen een aantal functies op onze website er anders uitzien of zich anders gedragen dan u gewend bent. Dell mag de Software op elk gewenst moment wijzigen, met of zonder voorafgaande kennisgeving aan u.

Dell Drivers For Windows 7

Als u niet met deze voorwaarden instemt, mag u de Software niet installeren, downloaden, activeren of op enige andere wijze gebruiken. http://www.dell.com/support/home/us/en/04/product-support/product/latitude-e7440-ultrabook/drivers Voor meer informatie over het privacybeleid van Dell of de manier waarop Dell omgaat met uw persoonlijke gegevens, leest u de privacyverklaring van Dell op www.dell.com/privacy. Dell Support Driver Download Like 0 Reply You have posted to a forum that requires a moderator to approve posts before they are publicly available. Dell Support Service Tag Nederland Do more with Dell Partnerprogramma TechCenter Over Dell Bedrijfsinformatie Maatschappelijke verantwoordelijkheid van bedrijven Betrokkenheid van de klant Vacatures Dell nieuwscentrum Dell Technologies Juridisch Advertenties en e-mails Privacybeleid Juridische Bepalingen Algemene

Posted by NittanyControls on 23 Oct 2012 9:27 Thanks Satya. Vervangende media vallen onder de resterende garantieperiode van de oorspronkelijke media of hebben een garantie van 30 dagen, afhankelijk van welke periode langer is. Elke impliciete garantie is beperkt tot 90 dagen na ontvangst van de Software. Het recht op een volledige restitutie is niet van toepassing op Updates en upgrades die onder de voorwaarden van deze Overeenkomst vallen. Dell Drivers For Windows 7 64 Bit

Klik met de rechtermuisknop op het DSD-pictogram en selecteer “Gebruik beveiligde verbinding (https).” Vernieuw de browser om de procedure opnieuw te starten. Raadpleeg de softwarelicentieovereenkomst van Dell voor de toepasselijke versie van deze Overeenkomst voor uw regio. Dell biedt geen garantie dat u bij dit soort activiteiten van tevoren bericht ontvangt of dat het gebruik van de Software op dat moment ononderbroken of zonder fouten zal verlopen.OPEN-SOURCE- EN Wellicht moet u een applicatie-instelling updaten.

Onze excuses, maar wij kunnen uw verzoek niet verwerken omdat deze service tijdelijk niet beschikbaar is. Dell Support Warranty De registratie van nieuwe apparaten op onze site kan 48 uur duren. Dell behandelt de verzamelde gegevens in overeenstemming met de privacyverklaring van Dell.

Deze beperkte garantie is nietig als de schade aan de media is veroorzaakt door een ongeluk, misbruik, verkeerd gebruik, of door een reparatie of aanpassing die niet door Dell is uitgevoerd.

Dell Computer Driver Downloads by Device BIOS / Motherboard Camera Card Reader CD / DVD Display / Monitor Game Controller Hard Disk Drive Laptop Modem / ISDN Mouse / Keyboard Network Dell behandelt de verzamelde gegevens in overeenstemming met de privacyverklaring van Dell. De volledige aansprakelijkheid van Dell en diens leveranciers, en uw enige verhaalsmogelijkheid, bestaat uit, naar keuze van Dell, ofwel (a) beëindiging van deze Overeenkomst en restitutie van het betaalde bedrag voor Dell Drivers India Ook mag u geen afgeleid werk maken van de Software.

U bent verantwoordelijk voor de keuze van de Software om de door u gewenste resultaten te behalen, alsook voor het gebruik en de via de Software verkregen resultaten. Mogelijk hebt u sommige van deze toepassingen geselecteerd bij de aankoop van uw computer. Deze apparaten werken mogelijk niet correct als u de meest recente drivers niet op uw computer hebt geïnstalleerd. U kunt de bijbehorende broncodebestanden voor de Software vinden op http://opensource.dell.com, of op soortgelijke locaties die door Dell worden aangegeven.EXPORTU wordt op de hoogte gebracht van het feit dat de Software

To download, select the Model Name/Number of your device, then click the Download button. Wyse, Force 10, en EqualLogic klanten kunnen ook gebruikmaken van hun serienummer.Product-ID's bevinden meestal zich aan de achterzijde of onderzijde van uw apparaat.Details weergeven of Selecteer uw product om door te U mag de optische schijven of storagemedia niet op een andere computer, apparaat of in een ander netwerk gebruiken, uitlenen, verhuren, in lease geven of overdragen aan een andere gebruiker, behalve Need more help?