Home > Dell Support > Dell Support Driver Download Service Tag

Dell Support Driver Download Service Tag

Contents

It will detect the model and make of your device and components and see which drivers are required for it. Dell zal automatisch uw huidige systeemconfiguratie, details en servicetag detecteren en weergeven. Relevante artikelen en zelfhulp-onderwerpen aan te bieden. Click your operating system and search for the keyword Notebook System Software. his comment is here

De functie voor driverherstel is niet beschikbaar voor printerdrivers. Opmerking: Drivers voor het cd-, dvd of Blu-ray-station zijn inbegrepen in het besturingssysteem; u hoeft dus geen specifieke driver te installeren. Deze driver is getest door zowel de onafhankelijke softwareleverancier (ISV) als Dell op de besturingssystemen, grafische kaarten en applicaties die worden ondersteund door uw apparaat om te zorgen voor maximale compatibiliteit Sluiten Dell Download Center Dell Download Center Help en zelfstudies voor drivers Hulp en zelfstudies voor drivers × Mijn downloadlijsten Met Mijn downloadlijsten kunt u lijsten met drivers maken en opslaan http://www.dell.com/support/home/us/en/19?app=drivers

Dell Support Drivers

Dell System Detect wordt mogelijk automatisch geïnstalleerd tijdens het proces. Klik op Downloaden onder de driver die u wilt bijwerken en sla het bestand op. Een rode "X" duidt op een uitgeschakeld apparaat. Dit kan uw computer beschadigen.

BIOS In de categorie BIOS staan flashtools waarmee u de BIOS-firmware van uw Dell pc kunt updaten. Audiodrivers activeren of vergroten de geluidsfunctionaliteit van uw computer en zorgen dat de geluidspoorten geluid kunnen overbrengen naar de luidsprekers. Wat is dit? Dell Technical Support Terug naar boven Hoe kan ik de vorige versie van een apparaatdriver herstellen?

Meer informatie Waarschuwing: schakel uw computer niet uit en koppel de stroomtoevoer niet los tijdens het bijwerken van het BIOS. Dell Service Tag Lookup Met een firmware-upgrade kunnen opname- of leesproblemen met optische stations vaak worden opgelost. What Are You Looking For? http://www.dell.com/support/article/us/en/4/SLN128900 Typ in het dialoogvenster Uitvoeren devmgmt.msc en druk op Enter.

Winkel Support Community Mijn account Winkel Support Community ×Close Contact × Verouderde browser gedetecteerd. Het is ons opgevallen dat u een oudere versie van Internet Explorer gebruikt. Dell Online Support Meer informatie Hulp en zelfstudies voor drivers Maak 'Zelf zoeken' uw standaard beginpunt.Bijwerken × Instellingen beheren Stel 'Zelf zoeken' in als standaard Mijn huidige instellingen behouden Maak van 'Begeleid mij' uw Please enter a valid email address. Driver- en applicatie-updates kunnen helpen op de volgende gebieden: Prestatieverbeteringen Bredere compatibiliteit Probleemoplossing Opmerking: U dient zich aan te melden als gebruiker met beheerdersrechten om updates toe te passen via Dell

Dell Service Tag Lookup

Uw servicetag kan niet worden gebruikt voor de weergave van aanbevolen drivers voor hardware die na aankoop is geïnstalleerd. Voor de beste ervaring raden we aan Internet Explorer of Chrome te gebruiken. Dell Support Drivers Start de computer opnieuw op nadat het verwijderen van de software is voltooid. Dell Support Chat Het verdient aanbeveling om de drivers in Windows bij te werken wanneer u een nieuw apparaat installeert en dit niet automatisch werkt of wanneer u Windows opnieuw hebt geïnstalleerd of geüpgraded.

In Apparaatbeheer kunnen gebruikers de status van de hardware die is verbonden met de pc bekijken en controleren. http://softwarestats.net/dell-support/dell-support-printer-driver-download.html Opmerking: Voordat u de drivers installeert, moet u nagaan welke Ethernet-, Wi-Fi- of Bluetooth-kaart is geconfigureerd in uw pc. Dit garandeert dat de nieuwste drivers zijn geïnstalleerd op uw pc en dat de apparaten optimaal functioneren. Een geel uitroepteken in Apparaatbeheer geeft aan dat Windows een probleem met het apparaat heeft gedetecteerd. Dell Business Support

Diagnose uitvoeren - DSD roept Dell SupportAssist aan, een diagnostische tool voor het testen van de hardware. Dell raadt u aan om drivers voor uw Dell pc, printer, tablet en andere Dell apparaten te downloaden via de Dell website Drivers en downloads. Blader met Verkenner (ook wel Windows Verkenner genoemd) naar de locatie waar u het gedownloade bestand hebt opgeslagen. weblink Microsoft Windows kan apparaatdrivers automatisch downloaden via Windows Update, maar u kunt ook zelf de bijgewerkte drivers installeren door deze te downloaden van de website van de fabrikant van het apparaat.

Een apparaat met een geel "?" met een uitroepteken (!) onder Overige apparaten of soms ook vermeld als "Onbekend apparaat" geeft aan dat het apparaat of de drivers niet beschikbaar zijn Contact Dell Support Klik op OK om uw keuze te bevestigen en door te gaan met verwijderen. Controleren of de hardware goed werkt.

Tips en tutorials over het gebruik van Windows, waaronder Windows 8 en Windows 10, vindt u hier.

Om dit probleem op te lossen: Druk op het toetsenbord de toets met het Windows-logo + R gelijktijdig in. in dit artikel. Klik met de rechtermuisknop op het apparaat en klik op Verwijderen. Dell Pro Support Klik op Ja in het dialoogvenster Systeeminstellingen wijzigen om de computer opnieuw op te starten.

Apparaatdrivers kunnen worden bijgewerkt door het downloaden en installeren van de nieuwste drivers via: Windows Update - Sommige drivers worden bijgewerkt via Windows Update. Als deze knop grijs is, is de driver niet bijgewerkt en is er geen vorige driver die kan worden teruggezet. Identificeer uw Dell product door op Product detecteren te klikken.Volg de aanwijzingen op het scherm om de applicatie Dell Detect te installeren. check over here BIOS is de afkorting voor Basic Input/Output System.

Product registration Warranty extensions Warranty and RMAs Authorized service centers RMA request form Monitor service and support Documentation Get the details on our Dell Wyse cloud clients with user guides, administrator Blader met Verkenner (ook wel Windows Verkenner genoemd) naar de locatie waar u het gedownloade bestand hebt opgeslagen. Het bijwerken van drivers is ook nuttig wanneer het apparaat niet goed functioneert of een foutmelding geeft, bijvoorbeeld een foutcode in Apparaatbeheer. Verwisselbare storage Dit gedeelte bevat firmware-upgrades voor cd-, dvd- of Blu-ray-stations.

Algemene informatie Wat is een apparaatdriver? From the service portal you may still: Manage your own support tickets online, 24 hours a day, seven days a week. Follow the instructions on the screen. Voor de beste ervaring raden we aan Internet Explorer of Chrome te gebruiken. {{preloadDriverUpdatesData.ShowUpdateDriversViewModel.SystemAnalysisButtonLabel}} {{preloadDriverUpdatesData.ShowUpdateDriversViewModel.DetectDrivers}} {{preloadDriverUpdatesData.ShowUpdateDriversViewModel.OrLiteralText}} {{preloadDriverUpdatesData.ShowUpdateDriversViewModel.ServiceTagButtonLabel}} {{preloadDriverUpdatesData.ShowUpdateDriversViewModel.ShowUpdateDriversText}} {{preloadDriverUpdatesData.ShowUpdateDriversViewModel.ServiceTagButtonLabel}} False {{recordOsChange(osFilter.OSCode, osFilter.OSName)}} {{ ::cmsData.CMSLabels['Refine_Rsl'] }}: {{ bcData | filterBreadcrumpCmsData:cmsData.CMSLabels }} |

Meer informatie × Drivers via servicetag De servicetag kan worden gebruikt voor het ophalen van een lijst drivers voor de hardware die in de fabriek op uw systeem is geïnstalleerd, evenals Ondersteuning voor Latitude E6420 Product wijzigen Product wijzigen Diagnostiek Supportonderwerpen en -artikelen Drivers en downloads Handleidingen en documenten Garantie Systeemconfiguratie Onderdelen en accessoires Bezig met laden. Uw feedback is verzonden. De drie belangrijkste activiteiten die u kunt uitvoeren op de Dell Support website die gebruikmaken van de applicatie Dell System Detect (DSD) zijn: Product detecteren - Identificeer de servicetag of expresservicecode