Home > Dell Powervault > Dell Powervault 132t Driver Download

Dell Powervault 132t Driver Download

U mag de optische schijven of storagemedia niet op een andere computer, apparaat of in een ander netwerk gebruiken, uitlenen, verhuren, in lease geven of overdragen aan een andere gebruiker, behalve Als de installatie is voltooid, ziet u het DSD-pictogram in de Windows-taakbalk. Belangrijke informatie Please view the installation instructions included with this firmware release for important information. The log includes the error and the cartridge barcode/serial number that was present when the error occurred. have a peek here

De registratie van nieuwe apparaten op onze site kan 48 uur duren. Product detecteren Kies uit alle producten Producten weergeven Producten verbergen Omleiden naar Dell EMC Support ... The file name icon appears on your desktop. Click on the OK button to extract files. 5. http://www.dell.com/support/home/us/en/04/Drivers/DriversDetails?driverId=PF8TT

U stemt ermee in om deze wetten na te leven. Updates, patches of waarschuwingen kunnen vanaf Dell servers verstuurd worden. U mag de Software niet verhuren of leasen, of de bijgeleverde schriftelijke documentatie van de Software kopiëren.

The Self-Extractor window appears. 2.Click OK or Continue. U kunt de bijbehorende broncodebestanden voor de Software vinden op http://opensource.dell.com, of op soortgelijke locaties die door Dell worden aangegeven.EXPORTU wordt op de hoogte gebracht van het feit dat de Software Als u een rechtspersoon vertegenwoordigt, verklaart u dat de persoon die instemt met deze voorwaarden de juiste bevoegdheden heeft om dit te doen en om de rechtspersoon hieraan te binden.Overeenkomstig de Elke bepaling van deze overeenkomst is scheidbaar.

Deze overeenkomst heeft betrekking op alle software ("Software") en alle eventuele upgrades, updates, patches, hotfixes, modules, routines, verbeterde kenmerken en functies en extra versies van de Software die de oorspronkelijke Software MOGELIJK HEBT U OOK ANDERE RECHTEN, DIE PER RECHTSGEBIED KUNNEN VERSCHILLEN. Het bestand wordt naar uw bureaublad gedownload.4. Voorbereiden op downloaden...

Lijsten kunnen alleen worden opgeslagen door u aan te melden bij uw bestaande account, of door een nieuwe aan te maken en te klikken op "Deze lijst opslaan." Meer informatie Deze Het venster Bestand downloaden wordt weergegeven. 3. Klik op Dit programma uitvoeren vanaf de huidige locatie en klik op OK. Installation 1.

Alle rechten die niet uitdrukkelijk onder deze overeenkomst zijn verleend, worden behouden door de fabrikant of de eigenaar van de software. http://www.dell.com/support/home/us/en/19/Drivers/DriversDetails?driverId=R207842 Iedere overdracht moet zowel de recentste update als alle voorgaande versies bevatten. If the directory doesn't exist, you'll be prompted to create one. Install 1.Double-click the new icon on the desktop labeled DELL_POWERVAULT-132T-TAPE-LI_A12_R207842.exe.

Omdat deze rechtsafstand niet is toegestaan in sommige rechtsgebieden, is deze afstandsverklaring mogelijk niet op u van toepassing. navigate here In sommige rechtsgebieden zijn beperkingen ten aanzien van de duur van impliciete garanties niet toegestaan. U mag één kopie van de Software maken met het oog op back-up en archiveringsdoeleinden. U mag de Software niet reverse-engineeren, decompileren, disassembleren of aanpassen.

DEZE BEPERKTE GARANTIE GEEFT U BEPAALDE WETTELIJKE RECHTEN. This file contains the installation instructions for the files listed below: NOTE: x: represents the drive where the files were unzipped PowerVault 132T LTO1 and LTO2 Tape Library Application Code 227D.GY002 Here you can update Dell drivers and other drivers. http://softwarestats.net/dell-powervault/dell-powervault-132t-driver.html Details Nederland Do more with Dell Partnerprogramma TechCenter Over Dell Bedrijfsinformatie Maatschappelijke verantwoordelijkheid van bedrijven Betrokkenheid van de klant Vacatures Dell nieuwscentrum Dell Technologies Juridisch Advertenties en e-mails Privacybeleid Juridische Bepalingen

U kunt de bijbehorende broncodebestanden voor de Software vinden op http://opensource.dell.com, of op soortgelijke locaties die door Dell worden aangegeven.EXPORTU wordt op de hoogte gebracht van het feit dat de Software Take the library offline. Volg de instructies om de installatie te voltooien.

Dell biedt geen garantie dat u bij dit soort activiteiten van tevoren bericht ontvangt of dat het gebruik van de Software op dat moment ononderbroken of zonder fouten zal verlopen.OPEN-SOURCE- EN

ALGEMEENDeze licentie is van kracht totdat deze wordt beëindigd. Versie Versie All 132T updates, A11 Categorie Tapeautomatisering Releasedatum 04 jan 2007 Laatst bijgewerkt op 15 okt 2013 Belang Aanbevolen Beschikbare bestandsindelingen Bestandsindeling:Hard-Drive Bestandsnaam:R143570.exe Downloadtype:HTTP Bestandsgrootte: 15 MB Format-omschrijvingDit bestand bevat Meer informatie Waarschuwing: schakel uw computer niet uit en koppel de stroomtoevoer niet los tijdens het bijwerken van het BIOS. De update bevat verbeteringen van functies of wijzigingen waarmee u uw systeemsoftware actueel en compatibel met andere systeemmodules (firmware, BIOS, drivers en software) houdt.

Dit kan uw computer beschadigen. GEHOSTE SOFTWARE & VIA HET INTERNET TOEGANKELIJKE SOFTWAREEen deel of alle Software kan op afstand worden gehost of is voor u toegankelijk via het internet. U dient de Software alleen op Dell computers of apparaten te gebruiken, met uitzondering van applicatiesoftware voor mobiele apparaten die speciaal door Dell ontworpen is voor gebruik op niet-Dell hardware. "Gebruiken" http://softwarestats.net/dell-powervault/dell-powervault-132t-library-driver.html Het recht op een volledige restitutie is niet van toepassing op Updates en upgrades die onder de voorwaarden van deze Overeenkomst vallen.

De Software verwijderenBij twijfels over de voorwaarden van de softwarelicentieovereenkomst van Dell of de privacyverklaring van Dell kunt u het programma met behulp van de online deïnstallatiegids deïnstalleren vanuit Programma's toevoegen Elke impliciete garantie is beperkt tot 90 dagen na ontvangst van de Software. Probleemoplossingen en verbeteringen ****Update January 08, 2009****Documentation fix - Readme file updated with correct firmware version********************************************************************************************LTO2 Fixes Release Notes:*************************************************************Latest PGA6 release code for LTO2. *************************************************************LTO3 Fixes Release Notes:*************************************************************Latest PGA4.X release code The InstallShield Wizard window appears. 5.Follow the on-screen instructions.

Deze overeenkomst heeft betrekking op alle software ("Software") en alle eventuele upgrades, updates, patches, hotfixes, modules, routines, verbeterde kenmerken en functies en extra versies van de Software die de oorspronkelijke Software Type File Name System File Size Download Tape Automation - Driver R87922.EXE Dell PowerVault 132T Tape Library, v.SNC, A02 PowerVault 132T Tape Library Drivers for Windows 2000 and Windows Server 2003 Actie vereist: installeer Dell System Detect (DSD) of download het opnieuw. Onder deze wetten is het niet toegestaan om de Software te verkopen, in lease te geven of over te dragen aan verboden landen (op dit moment Cuba, Iran, Noord-Korea, Soedan en

Deze overeenkomst heeft betrekking op alle software ("Software") en alle eventuele upgrades, updates, patches, hotfixes, modules, routines, verbeterde kenmerken en functies en extra versies van de Software die de oorspronkelijke Software Meer informatie Drivers via servicetag x De servicetag kan worden gebruikt voor het ophalen van een lijst drivers voor de hardware die in de fabriek op uw systeem is geïnstalleerd, evenals Het venster Beveiligingswaarschuwing wordt weergegeven. 4. Voor de beste ervaring raden we aan Internet Explorer of Chrome te gebruiken.

Het recht op een volledige restitutie is niet van toepassing op Updates en upgrades die onder de voorwaarden van deze Overeenkomst vallen. Volg de aanwijzingen op het scherm. Probeert u het later nog eens. In een dergelijk geval kan Dell alle of een deel van de Software of uw toegang tot de Software onderbreken, intrekken of beëindigen, na ontvangst van een dagvaarding of op verzoek

Lijsten kunnen alleen worden opgeslagen door u aan te melden bij uw bestaande account, of door een nieuwe aan te maken en te klikken op "Deze lijst opslaan." Meer informatie Deze Contractant/fabrikant is Dell Products, L.P., One Dell Way, Round Rock, Texas 78682. U mag de Software en alle bijbehorende documentatie permanent overdragen als deel van een verkoop of overdracht van het Dell product waarop de Software is geïnstalleerd door Dell, indien van toepassing, Help en zelfstudies voor drivers Hulp en zelfstudies voor drivers x Waarschuwing: schakel uw computer niet uit en koppel de stroomtoevoer niet los tijdens het bijwerken van het BIOS.

Buiten uw unieke servicetagnummer kan er geen informatie over uw systeemconfiguratie of gebruiksgegevens worden gebruikt om u te identificeren. In sommige rechtsgebieden zijn beperkingen ten aanzien van de duur van impliciete garanties niet toegestaan. Dell mag de Software op elk gewenst moment wijzigen, met of zonder voorafgaande kennisgeving aan u.