Home > Dell Inspiron > Dell Webcam 1520 Driver

Dell Webcam 1520 Driver

Contents

Raadpleeg het onderdeel Dell PC Diagnostics uitvoeren voor webcamproblemen.   Ondersteunde computers Inspiron Desktop 535MT Inspiron Desktop 535ST Inspiron Desktop 537MT Inspiron Desktop 537ST Inspiron Desktop 545MT Inspiron Desktop 545ST Inspiron Controleer of het volume op de computer op maximaal is ingesteld en volg de instructies om de microfoon op uw computer te testen. Alle rechten die niet uitdrukkelijk onder deze overeenkomst zijn verleend, worden behouden door de fabrikant of de eigenaar van de software. Door de Softwarepakketten te openen of de verzegeling te verbreken, de Software te installeren, te downloaden, te activeren, de voorwaarden te accepteren met een klik of door de Software te gebruiken, http://softwarestats.net/dell-inspiron/dell-support-driver-1520.html

U bent verantwoordelijk voor de keuze van de Software om de door u gewenste resultaten te behalen, alsook voor het gebruik en de via de Software verkregen resultaten. MET BETREKKING TOT DE SOFTWARE EN ALLE BIJBEHORENDE GEDRUKTE MATERIALEN, DOET DELL NAMENS ZICHZELF EN DIENS LEVERANCIERS AFSTAND VAN ALLE ANDERE GARANTIES, EXPLICIET, IMPLICIET OF ANDERSZINS, WAARONDER, MAAR NIET BEPERKT TOT, Improved the compability for Live! Controleer of het volume op de computer op maximaal is ingesteld en volg de instructies om de microfoon op uw computer te testen.

Download Driver Dell Vostro 1520

Als u een zakelijke klant van Dell bent, verleent u Dell, of een door Dell geselecteerde agent, hierbij het recht om een audit uit te voeren van uw gebruik van de Hier vindt u tevens instructievideo's voor het gebruik van Skype. Raadpleeg wanneer het probleem hiermee niet is opgelost het Dell Knowledge Base-artikel Geluidsproblemen in Microsoft Windows. Cam Avatar.2.

Download het bestand naar een map op uw vaste schijf en voer het vervolgens uit (dubbelklik erop) om de set van bestanden uit te pakken. U mag de Software en alle bijbehorende documentatie permanent overdragen als deel van een verkoop of overdracht van het Dell product waarop de Software is geïnstalleerd door Dell, indien van toepassing, Drivers via servicetag De servicetag kan worden gebruikt voor het ophalen van een lijst drivers voor de hardware die in de fabriek op uw systeem is geïnstalleerd, evenals eventuele aanbevolen updates Dell Inspiron 1520 Windows 7 Deze versie van de software wordt ondersteund op de computers in Tabel 1 met de besturingssystemen in Tabel 2, maar werkt mogelijk ook op andere computers.

Windows 7 Wijzig de compatibiliteitsinstelling van de Dell Webcam Central-software in Windows Vista (Service Pack 2). Dell Inspiron 1520 Drivers For Windows 7 32 Bit The file icon appears on your desktop.Install1.Double-click the new icon on the desktop labeled R165116.EXE.2.The Self-Extracting window appears and prompts you to extract or unzip to C:\DELL\DRIVERS\R165116. Hier vindt u tevens instructievideo's voor het gebruik van Skype. Meer informatie Waarschuwing: schakel uw computer niet uit en koppel de stroomtoevoer niet los tijdens het bijwerken van het BIOS.

Verplaats de cursor naar de rechterbovenhoek van het scherm tot de Charms-balk wordt weergegeven. Dell Inspiron 1520 Bluetooth Driver For Windows 7 Hulp nodig met Windows? Schakel het selectievakje in om akkoord te gaan met de bepalingen en voorwaarden van de website My Dell downloads en klik op Systeem registreren onder aan de pagina. Deze servers bevinden zich mogelijk buiten uw land.

Dell Inspiron 1520 Drivers For Windows 7 32 Bit

Sla alle data in applicaties waarmee u momenteel werkt op en sluit deze applicaties. Start computer opnieuw op nadat de driver is verwijderd.(Als na het opnieuw opstarten het venster Wizard Hardware toevoegen wordt weergegeven, klik dan op Annuleren. Download Driver Dell Vostro 1520 Dell behandelt de verzamelde gegevens in overeenstemming met de privacyverklaring van Dell. Dell Inspiron 1520 Drivers For Windows 7 64 Bit U dient dan alle Software (inclusief meegeleverde media, geschreven materialen en verpakking) onmiddellijk te retourneren voor een volledige restitutie, of u dient alle Software te verwijderen, zoals door Dell wordt gevraagd.

Hoe krijg ik de webcam werkend?Voor gebruik van de webcam moet in Windows XP of Windows Vista de Dell Webcam Central-software worden geïnstalleerd die de drivers voor de camera bevat. FireFox biedt geen ondersteuning voor deze functie met een beveiligde verbinding (https). Elke bepaling van deze overeenkomst is scheidbaar. Het oorspronkelijke registratieproces vereist een download en scan van uw Dell computer. Dell Inspiron 1520 Windows 10 Drivers

Winkel Support Community Mijn account Winkel Support Community ×Close Contact × Verouderde browser gedetecteerd. Het is ons opgevallen dat u een oudere versie van Internet Explorer gebruikt. Meer informatie Drivers via systeemanalyse x Systeemanalyse scant de drivers van uw systeem en biedt een lijst met aanbevolen drivers en drivers die updates vereisen. Er is een probleem opgetreden. Als de webcam nog steeds niet werkt, moet de webcamsoftware ook worden verwijderd en opnieuw worden geïnstalleerd nadat de drivers zijn geïnstalleerd.

Dell PC Diagnostics uitvoeren voor webcamproblemen Als u een diagnosetest wilt uitvoeren, raadpleegt u het Dell Knowledge Base-artikel De Dell PC Diagnostics gebruiken. Dell Inspiron 1520 Bios Update Klik op Computer. Sla alle data in applicaties waarmee u momenteel werkt op en sluit deze applicaties.

Dit kan uw computer beschadigen.

Voor meer informatie over het privacybeleid van Dell of de manier waarop Dell omgaat met uw persoonlijke gegevens, leest u de privacyverklaring van Dell op www.dell.com/privacy. Vervangende media vallen onder de resterende garantieperiode van de oorspronkelijke media of hebben een garantie van 30 dagen, afhankelijk van welke periode langer is. Elke bepaling van deze overeenkomst is scheidbaar. Dell Inspiron 1520 Touchpad Driver Windows 7 64 Bit Klik om Dell Webcam Central te selecteren.

In sommige rechtsgebieden zijn beperkingen ten aanzien van de duur van impliciete garanties niet toegestaan. DELL, DE HOUDERS VAN HET AUTEURSRECHT EN HUN MEDEWERKERS ZIJN IN GEEN ENKEL GEVAL AANSPRAKELIJK VOOR DIRECTE, INDIRECTE, INCIDENTELE. Probeer het opnieuw. Voor hulp bij het gebruik van de informatie op deze pagina, gaat u naar Hulp en zelfstudies voor drivers.

De audit is beperkt tot het nagaan van uw naleving van de bepalingen van deze overeenkomst. Klik in de pagina My Download Locker (Mijn downloadkluis) op het geregistreerde systeem dat overeenkomt met de computer waarnaar u Webcam Central gaat downloaden.Opmerking: Als de computer niet wordt weergegeven, kunt Dit kan enkele minuten duren. ALGEMEENDeze licentie is van kracht totdat deze wordt beëindigd.